Tuincentrum

Planten
In ons tuincentrum bieden wij u een groots assortiment planten in containerpotten en uit de volle grond aan. Heel veel soorten zijn voorradig en worden op een duidelijke en overzichtelijke manier aan u gepresenteerd. De planten hebben we onderverdeeld in de volgende rubrieken:
Vaste planten, heesters, coniferen, bomen, rozen, groenten- en kruidenplanten, waterplanten, haagplanten, fruitbomen en struiken, klimplanten, kuipplanten, mediterraanse planten, éénjarige perkplanten, en bloembollen.  
Op zoek naar een bijzondere of aparte plant?. Vraag het ons..........
Grote aantallen van iets nodig? Mail ons uw lijst en u krijgt van ons een scherpe offerte!

Onze overdekte tuinplantenafdeling met daarin een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten, potterie, potgronden, meststoffen en onze zwembaden afdeling is na een zeer ingrijpende verbouwing weer helemaal up to date. 

Toebehoren   
Alle toebehoren voor planten welke bij kunnen dragen aan een betere groei en bloei zijn aanwezig op ons bedrijf. Bent u op zoek naar iets specifieks en hebben wij het niet voorradig, dan kunnen wij het altijd voor u bestellen. Onze levertijden zijn zeer kort!

Tot slot......

Ons gehele bedrijf is zeer goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers! 

                                                                                                                                                                

Lockdown

Onze winkel is elke dag geopend, echter...U kan en mag alleen naar onze winkel komen indien u vooraf heeft besteld. Bestellen kan telefonisch, via ...
Meer lezen

Snoeien / kappen van struiken en bomen

Ook voor het snoeien of kappen van struiken en bomen kunt u bij ons terecht. Met onze professionele gereedschappen en vakbekwame werknemers kunnen wij...
Meer lezen