Tuincentrum

Planten
In ons tuincentrum bieden wij u een groots assortiment planten in containerpotten en uit de volle grond aan. Heel veel soorten zijn voorradig en worden op een duidelijke en overzichtelijke manier aan u gepresenteerd. De planten hebben we onderverdeeld in de volgende rubrieken:
Vaste planten, heesters, coniferen, bomen, rozen, groenten- en kruidenplanten, waterplanten, haagplanten, fruitbomen en struiken, klimplanten, kuipplanten, mediteraanse planten, éénjarige perkplanten, en bloembollen.  
Op zoek naar een bijzondere of aparte plant?. Vraag het ons..........
Grote aantallen van iets nodig? Mail ons uw lijst en u krijgt van ons een scherpe offerte!

Onze overdekte tuinplantenafdeling met daarin een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten, potterie, potgronden, meststoffen en onze zwembaden afdeling is na een zeer ingrijpende verbouwing weer helemaal up to date. 

Toebehoren   
Alle toebehoren voor planten welke bij kunnen dragen aan een betere groei en bloei zijn aanwezig op ons bedrijf. Bent u op zoek naar iets specifieks en hebben wij het niet voorradig, dan kunnen wij het altijd voor u bestellen. Onze levertijden zijn zeer kort!

Tot slot......

Ons gehele bedrijf is zeer goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers! 

                                                                                                                                                                

Moestuin

Alle plantsoorten voor de moestuin!Voor de moestuin hebben wij, gedurende het seizoen, het grootste assortiment biologisch opgekweekte groente- en k...
Meer lezen

Tuinonderhoud

Wij verzorgen alle vormen van tuinonderhoud, ook op jaar contract basis, zoals: * Het knippen van hagen,* Snoeien (en verwijderen) van bo...
Meer lezen