Tuinaanleg

Het ontwerp.
In een kennismakingsgesprek met u als opdrachtgever komen uw wensen wat betreft indeling en inrichting van de tuin ter sprake. Deze wensen zullen worden vertaald in een schetsontwerp, welke samen met u zal worden besproken en indien nodig worden aangepast, waarna het definitieve ontwerp van de tuin zal worden gemaakt.(zie de rubriek tuinontwerp).                       .

De tuintekening.
Deze is compleet en op schaal met invulling van paden en terrassen, bouwkundige elementen (tuinhuis, carport, veranda, speeltoestel, prieeël, pergola etc.), tuinverlichting, zwembad, vijver, erfafscheiding(en), beregening etc. Bij de presentatie van de tuintekening krijgt u meteen een duidelijke indruk hoe mooi uw tuin eruit komt te zien!. Uiteraard kunnen er zonder problemen nog veranderingen worden aangebracht. Wanneer de tekening definitief is kan het beplantingsplan worden samengesteld.

Beplantingsplan.
Het beplantingsplan wordt geheel naar uw specifieke wensen en het gebruik van de tuin op een zodanige manier samengesteld, dat er in ieder seizoen van het jaar een mooie b(l)oeiende tuin ontstaat.

De offerte.
De offerte is op een nauwkeurige en gespecificeerde manier samengesteld, waarin duidelijk staat omschreven welke werkzaamheden worden verricht, wat de kwaliteit, soort, maat, kleur en aantallen zijn van de te leveren en te gebruiken materialen en planten.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid om (een gedeelte van) de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.  

Realisatie van het project.
Door een, in geheel eigen beheer, groots en modern machinepark kunnen wij niet alleen snel en efficiënt maar vooral CONCUREREND werken ten aanzien van onze collega's! Onze kleinste minigraver past door (bijna) elke poort of deur! Wij hebben (mini)graafmachines van 70 cm breed (900 kg) tot 2.10 meter breed (8000 kg) met alle denkbare hulpmiddelen! Heel veel capaciteit voor een lage kostprijs.                                                

Garantie.
Op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden en geleverde planten en materialen krijgt u van ons schriftelijke garantie!

Onderhoud van de tuin.
Na het aanleggen van de tuin kunnen wij ook vakkundig en professioneel het onderhoud van de tuin verzorgen al dan niet op basis van een (jaar)contract. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. (Zie rubriek tuinonderhoud).

  

Moestuin

Alle plantsoorten voor de moestuin!Voor de moestuin hebben wij tot half juli het grootste assortiment biologisch opgekweekte groente- en kruidenplan...
Meer lezen

Zwembadonderhoud

Bijna het gehele jaar door kunnen wij u alle producten voor gezond & helder zwemwater en het onderhoud van uw zwembad leveren.Van anti alg tot z...
Meer lezen