Home

 Corona virus: Onze winkel is 'gewoon' elke dag geopend! 

 Wij nemen wel onze verantwoording en zullen fysiek contact vermijden en op gepaste afstand van u als klant blijven! 

Indien u niet naar onze winkel kunt komen: Bestellen kan telefonisch, per e-mail of via onze eigen webshop! Onze eigen bezorgservice blijft van kracht en wij zullen bestellingen afleveren tot aan de (voor)deur en fysiek contact vermijden. 

 Voor de moestuin: Pootaardappelen en plantuien,

andijvie-, aardbeien-, sla-, prei- & koolplanten

 Oranjeband groenten- en bloemenzaden 

Mooie, leuke, vaste voorjaarsbloeiers!!

Wie zijn we en wat doen we?

Een klantvriendelijk, service gericht bedrijf waar creatieve (vak)mensen u vriendelijk te woord staan met alles op het gebied van bloemen & bloemwerk, kamer- en tuinplanten en tuinaanleg & onderhoud.

Wij kunnen u van dienst zijn met (bijna) alles wat met huis en tuin te maken heeft: of het nu gaat om een prachtig boeket bloemen, een bruidsboeket, corsage's, rouwarrangementen, een mooie (bloeiende) kamerplant, bomen, heesters, coniferen, vaste planten, het snoeien of kappen en rooien van bomen en struiken, het aanleggen van (sier)bestrating of de aanleg van een complete tuin? Bij ons bent u op het juiste adres! Onze slogan is dan ook:

 Voor binnen en buiten altijd iets b(l)oeiends! 

 Gemakkelijk bloemen bestellen? Klik boven op shop!

Onze openingstijden zijn:
Maandag tot vrijdag: 8.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag: 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Iets nodig buiten onze openingstijden? Bel: 06-20512553 of stuur een e-mail: info@tcvdr.nl of bestel online via onze webshop!

Waar kunt U ons vinden?

Wij zijn gevestigd in het prachtige buitengebied van Oudenbosch, op de doorgaande weg van Oudenbosch naar Standdaarbuiten en de snelweg A-17, op een goed bereikbare locatie met een groot parkeerterrein waar u gemakkelijk en gratis kunt parkeren. Ons adres: Bornhemweg 157, 4731TC Oudenbosch.


LIKE & DEEL 

onze facebook pagina!


     Zonder van de Riet gaat tuinieren echt niet!    

Moestuin: Pootaardappelen, Plantuien, Sla- & koolplanten

Vanaf heden weer pootaardappelen (in vele rassen) en plantuien te koop. Voor de moestuin hebben wij, tussen week 10 (afhankelijk van temperatuur) e...
Meer lezen

Grote partijen / beplantingsplan

Grote partij tuinplanten nodig? Beplantingsplan uitvoeren of uit laten voeren?Heeft u grote aantallen van bepaalde tuinplanten nodig? Heeft u ee...
Meer lezen