Home

Wie zijn we en wat doen we?

Een klantvriendelijk, service gericht bedrijf waar creatieve (vak)mensen u vriendelijk te woord staan met alles op het gebied van bloemen & bloemwerk, kamer- en tuinplanten en tuinaanleg & onderhoud.

Wij kunnen u van dienst zijn met (bijna) alles wat met huis en tuin te maken heeft: of het nu gaat om een prachtig boeket bloemen, een bruidsboeket, corsage's, rouwarrangementen, een mooie (bloeiende) kamerplant, bomen, heesters, coniferen, vaste planten, het snoeien of kappen en rooien van bomen en struiken, het aanleggen van (sier)bestrating of de aanleg van een complete tuin? Bij ons bent u op het juiste adres! Onze slogan is dan ook:

Voor binnen en buiten altijd iets b(l)oeiends!

Kom gerust vrijblijvend langs. Onze openingstijden zijn:
Maandag tot donderdag: 8.30 uur tot 18.00 uur, vrijdag: 8.30 uur tot 19.30 uur zaterdag: 8.30 uur tot 17.00 uur. In de maanden januari, februari, juli & augustus hebben wij géén koopavond!

Onze medewerkers staan u graag te woord met een deskundig advies en hebben voor elk probleem altijd wel een (creatieve) oplossing!

Iets nodig buiten onze openingstijden? Bel: 06-20512553 of 0165-312824, stuur een e-mail: info@tcvdr.nl of bestel online via onze webshop!

Waar kunt U ons vinden?

Wij zijn gevestigd in het prachtige buitengebied van Oudenbosch, op de doorgaande weg van Oudenbosch naar Standdaarbuiten en de snelweg A-17, op een goed bereikbare locatie met een groot parkeerterrein waar u gemakkelijk en gratis kunt parkeren. Ons adres: Bornhemweg 157, 4731TC Oudenbosch.

Gemakkelijk bloemen bestellen? Klik bovenaan op shop!

LIKE & DEEL 

onze facebook pagina!


Zonder van de Riet gaat tuinieren echt niet!

Vacatures

Gezocht: Zaterdaghulp / vakantiehulp Wij zijn per direct op zoek naar een leuke, representatieve, klantvriendelijke zaterdaghulp voor alle voorkome...
Meer lezen

Zwembad chemie

Doordat de fabriek niet kan produceren zijn (tot onze grote spijt) ook op dit moment bij ons, ondanks dat wij altijd grote partijen op voorraad hebben...
Meer lezen