Home

 Iets bestellen? Via onze webshop, per mail of even bellen! 

Winkelen mag weer!!, maar afhalen en bezorgen blijft ook mogelijk!

Maak het juist nu extra gezellig in huis of verras iemand anders in deze bijzondere rare tijd. U mag onze winkel weer bezoeken; wij hebben meer dan genoeg vierkante meters om u geheel Coronaproef te kunnen ontvangen, maar maak wel vooraf een afspraak! Om een afspraak te maken: Kopieer en plak deze link  https://timify.com/profile/tuincentrumvanderiet/?v=4 of bel 0165-314 319.

Bestellen van bloemen of (tuin)planten kan op diverse manieren, te weten:

WhatsApp: 06-20 512 553 (betalen via tikkie)

Per e-mail: Klik hierboven op contact

Telefonisch: 0165-314 319 of via onze webshop: Klik hierboven op shop

Afhaalbestellingen kunnen alleen op afspraak worden afgehaald; dus vermeld duidelijk wanneer en hoe laat u wilt komen. Houd u wel aan de voorzorgsmaatregelen: 1.5 meter afstand en draag een mondkapje!

Bezorgen: Onze eigen bezorgdienst bezorgt zowel in de voor- als namiddag. Geef duidelijk aan wanneer u het bezorgd wilt hebben; een exacte tijd kunnen wij niet garanderen!

Wij zien uw bestelling(en) gaarne tegemoet en proberen er samen nog steeds het beste van te maken!

Blijf gezond.

Namens alle medewerkers van Bloem- & Tuincentrum van de Riet

 Bezorgdienst 

Onze eigen bezorgdienst zal het door u bestelde product zorgvuldig en veilig met alle voorzorgsmaatregelen op het door u gewenste adres in de plaatsen Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Stampersgat, Oud-Gastel, Standdaarbuiten en Noordhoek afleveren.

 Iets laten bezorgen naar plaatsen buiten ons bezorggebied? 

Via Euroflorist verzorgen wij uw bestelling waar dan ook in Nederland en zelfs Wereldwijd. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Wie zijn we en wat doen we?

Een klantvriendelijk, service gericht bedrijf waar creatieve (vak)mensen u vriendelijk te woord staan met alles op het gebied van bloemen & bloemwerk, kamer- en tuinplanten en tuinaanleg & onderhoud.

Wij kunnen u van dienst zijn met (bijna) alles wat met huis en tuin te maken heeft: of het nu gaat om een prachtig boeket bloemen, een bruidsboeket, corsage's, rouwarrangementen, een mooie (bloeiende) kamerplant, bomen, heesters, coniferen, vaste planten, het snoeien of kappen en rooien van bomen en struiken, het aanleggen van (sier)bestrating of de aanleg van een complete tuin? Bij ons bent u op het juiste adres! Onze slogan is dan ook:

 Voor binnen en buiten altijd iets b(l)oeiends! 

 Bloemen bestellen? Klik op: naar de webwinkel!

Onze openingstijden: Maandag tot vrijdag: 8.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag: 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Iets nodig buiten onze openingstijden? Bel: 06-20512553 of stuur een e-mail: info@tcvdr.nl of bestel online via onze webshop!

Waar kunt U ons vinden?

Wij zijn gevestigd in het prachtige buitengebied van Oudenbosch, op een goede en gemakkelijk bereikbare locatie met een groot eigen parkeerterrein. 

Ons adres: Bornhemweg 157, 4731TC Oudenbosch. Telefoon: 0165-314 319


LIKE & DEEL 

onze facebook pagina!


     Zonder van de Riet gaat tuinieren echt niet!     

Moestuin

Voor de moestuin hebben wij het grootste assortiment biologisch opgekweekte groente- en kruidenplanten van West-Brabant. In vele soorten kunnen wij ...
Meer lezen

Grote partijen / beplantingsplan

Grote partij tuinplanten nodig? Beplantingsplan uitvoeren of uit laten voeren?Heeft u grote aantallen van bepaalde tuinplanten nodig? Heeft u ee...
Meer lezen