Home

 Prachtige KERSTBOMEN in vele soorten en maten! 

 Topkwaliteit kerstbomen in pot, met kluit of gezaagd. Onze kerstbomen staan binnen, dus lekker overdekt uitzoeken! Alle bomen GRATIS verpakt in een net; thuisbezorgen mogelijk. Reserveer tijdig om teleurstelling te  voorkomen!!

 Extra lange openingstijden week 48 & 49: 

maandag-vrijdag: 8.30-19.30 uur, zaterdag 8.30-17.00 uur. 

 Kerst relatiegeschenken nodig? 

Maak uw wensen kenbaar en wij verzorgen & bezorgen het graag voor u!

Wie zijn we en wat doen we?

Een klantvriendelijk, service gericht bedrijf waar creatieve (vak)mensen u vriendelijk te woord staan met alles op het gebied van bloemen & bloemwerk, kamer- en tuinplanten en tuinaanleg & onderhoud.

Wij kunnen u van dienst zijn met (bijna) alles wat met huis en tuin te maken heeft: of het nu gaat om een prachtig boeket bloemen, een bruidsboeket, corsage's, rouwarrangementen, een mooie (bloeiende) kamerplant, bomen, heesters, coniferen, vaste planten, het snoeien of kappen en rooien van bomen en struiken, het aanleggen van (sier)bestrating of de aanleg van een complete tuin? Bij ons bent u op het juiste adres! Onze slogan is dan ook:

 Voor binnen en buiten altijd iets b(l)oeiends! 

 Bloemen bestellen? Klik op: naar de webwinkel!

Onze openingstijden: Maandag tot vrijdag: 8.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag: 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Iets nodig buiten onze openingstijden? Bel: 06-20512553 of stuur een e-mail: info@tcvdr.nl of bestel online via onze webshop!

Waar kunt U ons vinden?

Wij zijn gevestigd in het prachtige buitengebied van Oudenbosch, op een goede en gemakkelijk bereikbare locatie met een groot eigen parkeerterrein. 

Ons adres: Bornhemweg 157, 4731TC Oudenbosch. Telefoon: 0165-314 319


LIKE & DEEL 

onze facebook pagina!


     Zonder van de Riet gaat tuinieren echt niet!    

Ook wij doen mee met onderstaande actie:

Halderbergse Voucher actie

De Economische Koepel Halderberge heeft het initiatief genomen voor een bijzondere corona ondersteuningsactie van lokale ondernemers in deze moeilij...
Meer lezen

Corona virus

Onze winkel is 'gewoon' elke dag geopend!  Wij nemen wel onze verantwoording en zullen fysiek contact vermijden en op gepaste afstand van u al...
Meer lezen