Tuinontwerp

Bij het ontwerpen van een tuin gaat het in grote mate om uw smaak, het gebruik van de tuin en uw wensen. Het is daarom verstandig om het eerste gesprek voor het maken van een ontwerp altijd bij u thuis plaats te laten vinden. Zo krijgen we een beeld van uw woning, de inrichting en de omgeving, en tijdens het gesprek uw wensen en gebruiksdoel te horen zodat we hierop het ontwerp af kunnen stemmen.

Tijdens het maken van ontwerp wordt door ons goed nagedacht over uw wensen en het gebruiksdoel van de tuin. Heeft u kinderen, heeft u huisdieren, zit u graag in de zon of liever in de schaduw, moet de tuin onderhoudsvriendelijk zijn, wilt u een waterpartij, vijver of misschien wel een zwembad? En zo zijn er nog een heleboel aspecten welke een belangrijke rol spelen tijdens het maken van het ontwerp. In het oriënterend gesprek, samen met u ter plaatse op het moment dat het u schikt, komen al deze en nog veel meer vragen ter sprake. De uitslag van dit gesprek gaan we omzetten in 2 of 3 schetsontwerpen welke na presentatie en uitleg nog in zijn geheel kunnen worden aangepast. Hierna volgt het definitieve ontwerp van de tuin.

De tuintekening.
Deze is compleet en op schaal met invulling van paden en terrassen, bouwkundige elementen (tuinhuis, carport, veranda, speeltoestel, prieeël, pergola etc.), tuinverlichting, zwembad, vijver, erfafscheiding(en), beregening etc. Bij de presentatie van de tuintekening krijgt u meteen een duidelijke indruk hoe mooi uw tuin eruit komt te zien!. Uiteraard kunnen er zonder problemen nog veranderingen worden aangebracht.

 

Lockdown

Onze winkel is elke dag geopend, echter...U kan en mag alleen naar onze winkel komen indien u vooraf heeft besteld. Bestellen kan telefonisch, via ...
Meer lezen

Snoeien / kappen van struiken en bomen

Ook voor het snoeien of kappen van struiken en bomen kunt u bij ons terecht. Met onze professionele gereedschappen en vakbekwame werknemers kunnen wij...
Meer lezen