Tuinontwerp

Bij het ontwerpen van een tuin gaat het in grote mate om uw smaak, het gebruik van de tuin en uw wensen. Het is daarom verstandig om het eerste gesprek voor het maken van een ontwerp altijd bij u thuis plaats te laten vinden. Zo krijgen we een beeld van uw woning, de inrichting en de omgeving, en tijdens het gesprek uw wensen en gebruiksdoel te horen zodat we hierop het ontwerp af kunnen stemmen.

Tijdens het maken van ontwerp wordt door ons goed nagedacht over uw wensen en het gebruiksdoel van de tuin. Heeft u kinderen, heeft u huisdieren, zit u graag in de zon of liever in de schaduw, moet de tuin onderhoudsvriendelijk zijn, wilt u een waterpartij, vijver of misschien wel een zwembad? En zo zijn er nog een heleboel aspecten welke een belangrijke rol spelen tijdens het maken van het ontwerp. In het oriënterend gesprek, samen met u ter plaatse op het moment dat het u schikt, komen al deze en nog veel meer vragen ter sprake. De uitslag van dit gesprek gaan we omzetten in 2 of 3 schetsontwerpen welke na presentatie en uitleg nog in zijn geheel kunnen worden aangepast. Hierna volgt het definitieve ontwerp van de tuin.

De tuintekening.
Deze is compleet en op schaal met invulling van paden en terrassen, bouwkundige elementen (tuinhuis, carport, veranda, speeltoestel, prieeël, pergola etc.), tuinverlichting, zwembad, vijver, erfafscheiding(en), beregening etc. Bij de presentatie van de tuintekening krijgt u meteen een duidelijke indruk hoe mooi uw tuin eruit komt te zien!. Uiteraard kunnen er zonder problemen nog veranderingen worden aangebracht.

 

Moestuin

Alle plantsoorten voor de moestuin!Voor de moestuin hebben wij tot half juli het grootste assortiment biologisch opgekweekte groente- en kruidenplan...
Meer lezen

Zwembadonderhoud

Bijna het gehele jaar door kunnen wij u alle producten voor gezond & helder zwemwater en het onderhoud van uw zwembad leveren.Van anti alg tot z...
Meer lezen