Tuinonderhoud

Om een mooie tuin te blijven behouden is regelmatig onderhoud vereist. Uiteraard kunt u vele aspecten van het onderhoud zelf uitvoeren, maar voor specialistisch werk is het verstandig een beroep te doen op vakmensen. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres; Of het nu gaat om het snoeien van vaste planten, struiken, heesters, coniferen of (grote) bomen of om het kappen van (grote) bomen, struiken of coniferen: Wij kunnen het allemaal vakkundig, professioneel en voor een concurrerende prijs voor u verzorgen.          

Machinepark.

Mede dankzij de inzet van ons groots machinepark kunnen wij in een korte tijd enorm veel werkzaamheden verzetten, onder andere: Het knippen van hagen met een capaciteit tot 2500 m2 per uur en een maximale werkhoogte van 8.00 meter. In 1 werkgang wordt de haag gesnoeid en wordt het knipafval zodanig verkleint dat opruimen niet meer nodig is! Voor elke klus hebben wij het juiste (machinale) gereedschap, zoals o.a. Gazon(zit)maaiers met en zonder grasopvangsysteem, verticuteermachines, (mini) tractoren, veegmachines, truckloader zuigmachine met afval verkleiner, onkruidborstelmachine voor verhardingen, grond freesmachines, spitmachines,  rotorkopegmachine, rotorkopeg met gazonzaaimachine, (mini) graafmachines van 900 kg tot 8000 kg met alle benodigde aanbouwdelen etc. etc.  

Afval.                                                                                                                                                              

Al het vrijkomende snoeiafval kunnen wij, indien gewenst, tegen een lage kostprijs afvoeren of ter plaatse met ons eigen machinepark versnipperen tot houtsnippers welke weer uitstekend kunnen worden (her)gebruikt voor het bedekken van de borders om onkruidgroei te belemmeren of voor het maken van een pad in de tuin. Al het groenafval wat wij voor u afvoeren zal worden verwerkt tot compost, welke weer een basis vormt bij de aanleg van een nieuwe tuin of borders.

Groeien doet het niet zomaar! 

Een plant kan pas optimaal groeien en bloeien wanneer een goede voedingsbodem aanwezig is; vandaar dat wij alleen organische meststoffen gebruiken tijdens zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen, en: Gegarandeerd goede resultaten! Om tot een optimaal resultaat te komen kunnen wij (in eigen beheer) de zuurgraad en bemestingstoestand van uw tuin testen.

 

Moestuin

Alle plantsoorten voor de moestuin!Voor de moestuin hebben wij tot half juli het grootste assortiment biologisch opgekweekte groente- en kruidenplan...
Meer lezen

Zwembadonderhoud

Bijna het gehele jaar door kunnen wij u alle producten voor gezond & helder zwemwater en het onderhoud van uw zwembad leveren.Van anti alg tot z...
Meer lezen