Shop

Bloemetje laten bezorgen?. Iemand een bedankje sturen?. Iemand feliciteren?. Of zo maar even iemand blij maken?. Iemand verassen?.

Het kan vanaf nu heel gemakkelijk via deze service die wij u aanbieden. Waar ook ter wereld u het ook bezorgd wilt hebben, via deze site is (bijna) alles mogelijk. U kunt nu op het moment dat het u schikt bloemen en planten bestellen via deze site. Heeft u vragen?. Stuur gerust even een e-mail of bel tijdens onze openingstijden en wij geven alle antwoorden op uw vragen. 

Bezorgdienst.

Onze eigen bezorgdienst bezorgd in alle plaatsen van de gemeente Halderberge, te weten Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Stampersgat en Oud-Gastel, maar ook in Standdaarbuiten. Bestellingen voor niet hierboven genoemde plaatsen kunnen tegen een billijk tarief door onszelf worden verzorgd (altijd na onderling overleg met de opdrachtgever) of worden uitgevoerd door een, door onszelf uitgekozen, collega bloemist eveneens aangesloten bij onze (wereldwijde) verzendorganisatie Euroflorist.

Overig.

De prijzen vermeld in de shop zijn onze winkelprijzen. Deze prijzen zijn NIET GELDIG voor bestellingen welke wij moeten verzenden via Euroflorist!!  Neem voor (inter)nationale prijzen van bloemen en planten contact met ons op. 

Sommige bloemsoorten zijn in bepaalde tijden van het jaar niet of nauwelijks verkrijgbaar. In plaats hiervan worden vervangende bloemsoorten gebruikt. Hierdoor kan het door ons bezorgde boeket afwijken van de afbeelding op deze site.

Let op: Mocht door (onverhoopte) omstandigheden het plaatsen van een order niet lukken via de webshop, stuur dan een bericht per e-mail met daarin vermeld het soort boeket, de prijs en de gegevens van de ontvanger en uw persoonlijke gegevens inclusief telefoonnummer aan info@tcvdr.nl en maak het totaalbedrag inclusief € 3,50 bezorgkosten over op NL89RABO 0140 7318 73 t.n.v. Tuincentrum van de Riet Oudenbosch.

Sorteren op: Prijzen tot: €
 
Kopenhagen
Kopenhagen

Vanaf € 17,50
Lea
Lea

Vanaf € 12,50
Lelie verlangen
Lelie verlangen

Vanaf € 20,00
Liefdevolle Lelie's
Liefdevolle Lelie's

Vanaf € 15,00
Liefelijk roze Begonia
Liefelijk roze Begonia

Vanaf € 17,50
Louise
Louise

Vanaf € 19,50
Madagascar
Madagascar

Vanaf € 15,00
Milaan
Milaan

Vanaf € 17,50
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kerstbomen

Vanaf 28 november a.s. is ons assortiment kerstbomen weer helemaal compleet! De allerbeste kwaliteit in pot, met kluit of gezaagd in hoogte van 50 cm ...
Meer lezen

Winterbeurt tuin

Bomen laten snoeien of kappen? Struiken en/of heesters laten snoeien? De gehele tuin winter klaar laten maken? Maak dan nu een afspraak!Met ons prof...
Meer lezen