Potgrond, meststoffen & bestrijdingsmiddelenGroeien doet het niet zomaar....
Goed laten groeien en mooi laten bloeien is tegenwoordig geen probleem meer met de potgronden en organische meststoffen welke tegenwoordig in vele variaties verkrijgbaar zijn. Organisch?. Ja, deze meststoffen zijn gemaakt van speciaal geselecteerde organische materialen. Elke plantensoort groeit het best en bloeit het mooist in de grond en van de meststof die speciaal voor dit soort zijn ontwikkeld, en de werking is vaak langdurig!

Potgrond
Zo verkopen wij naast universele potgrond ook speciale potgronden: Mediterraanse grond (voor palmen, olijven en citrusplanten), grond voor groenten en kruidenplanten, zaai- en stekgrond, tuinturf enzovoort in zakken van diverse inhoud.

Meststoffen
Meststoffen verkopen we in zowel klein- als middelgroot als grootverpakking; Vaste meststoffen in gemakkelijk te strooien korrelvorm en vloeibare meststoffen in flessen van diverse inhoud. 
Ook kunt u bij ons terecht voor de traditionele kunstmest.

Bestrijdingsmiddelen
Soms kun je er niet aan ontkomen en ben je genoodzaakt een (chemisch) bestrijdingsmiddel te gebruiken om van het probleem af te komen. Zo hebben wij in ons assortiment onderstaande middelen altijd op voorraad:
* Insectenbestrijdingsmiddelen: Tegen diverse soorten luis, trips, wantsen, witte vlieg
* Onkruidbestrijdingsmiddelen voor zowel paden en terassen als in gazons 
* Middelen tegen schimmels: (valse) meeldauw, sterroetdauw, schurft, roest,  aardappelziekten 
* Middelen tegen (kruipende) insecten: Mieren, vlooien, kakkerlakken, slakken 

Moestuin

Alle plantsoorten voor de moestuin!Voor de moestuin hebben wij tot half juli het grootste assortiment biologisch opgekweekte groente- en kruidenplan...
Meer lezen

Zwembadonderhoud

Bijna het gehele jaar door kunnen wij u alle producten voor gezond & helder zwemwater en het onderhoud van uw zwembad leveren.Van anti alg tot z...
Meer lezen