Home

Koningsdag de gehele dag geopend!

 Vanaf heden weer volop groenten-, kruiden, tomaten & komkommerplanten

Geraniums en perkplanten in vele kleuren nu volop verkrijgbaar!

Iets nodig buiten onze openingstijden? Bel: 06-20 512 553 of 0165-312824!

Tuincentrum, Bloemisterij, Hoveniers- & Grondverzetbedrijf !?   

Deze combinatie brengt het voordeel met zich mee dat wij u van dienst kunnen zijn met bijna alles wat met huis en tuin te maken heeft. Of het nu gaat om een prachtig boeket bloemen, mooie (bloeiende) kamerplant, bomen, heesters, coniferen, vaste planten, het snoeien of kappen en rooien van bomen en struiken, het aanleggen van (sier)bestrating of een complete tuin? Bij ons bent u op het juiste adres! 

 Voor binnen en buiten altijd iets b(l)oeiends!  

Kom gerust eens vrijblijvend langs. Onze openingstijden zijn:
Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 8.30 uur tot 19.30 uur (met uitzondering van de maanden januari, februari, juli en augustus; dan hebben wij géén koopavond) en zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Onze klantvriendelijke medewerkers staan u graag te woord met een deskundig advies en hebben voor elk probleem altijd wel een (creatieve) oplossing!

Gemakkelijk bloemen bestellen? Klik bovenaan op shop!

Klantenkaart.

Heeft u al een klantenkaart? Bij elke besteding van 10 euro krijgt u een stempel. Bij een volle kaart (15 stempels) krijgt u 10 euro korting bij uw volgend bezoek!                 (*Vraag bij 1 van onze medewerkers naar de voorwaarden.)


LIKE & DEEL onze facebook pagina!


Zonder van de Riet gaat tuinieren echt niet!

Moestuin: Pootaardappelen, plantuien, sla- & koolplanten

Vanaf heden weer alles voor de moestuin: Pootaardappelen (Frieslander, Doré, Bintje, Premiere, Bildstar, Eersteling, Texla, Irene zowel per kilo al...
Meer lezen

Voorjaarsbeurt tuin

Het is nu de tijd om een een afspraak te maken voor een voorjaarsbeurt van uw tuin!Wat kunnen wij voor u betekenen? Verticuteren van uw gazon, kalk ...
Meer lezen